Filmare Nunta, Filmare Botez

Filmare Nunta Bucuresti

1. Filmare Botez Full HD 1920-1080/50P

Se livreaza: 1 exemplar Blue ray + 2 exemplare DVD

Filmarile sunt realizate cu Panasonic GH4

Pret 1200 lei

Optional camera amplasata in cristelnita 100lei

2. Filmare nunta Full HD 1920-1080/50P

- un operator pe toata durata evenimentului, montaj video, generic, discuri si coperti personalizate

Se livreaza: 1 exemplar Blue ray + 2 exemplare DVD

Filmarile sunt realizate cu Panasonic GH4.

Pret 1500 lei

3. Filmare nunta Full HD 1920-1080/50P cu doua camere

- doi operatori pe toata durata evenimentului, montaj video, generic, discuri si coperti personalizate

Se livreaza: 1 exemplar Blue ray + 2 exemplare DVD

Filmarile sunt realizate cu Panasonic GH4

Pret 2800 lei

Filmare / Foto / Dj pentru botez

PACHET BOTEZ 1 - Pret - 2500 Lei

-Filmare botez Full HD 1920-1080/50P + Filmare in cristelnita

-Fotografie botez Basic

-Sonorizare Dj Basic + Pachet Efecte 1

PACHET BOTEZ 2 - Pret - 3000 Lei

-Filmare botez Full HD 1920-1080/50P + Filmare in cristelnita

-Fotografie botez Gold (incl. Foto-Carte

-Sonorizare Dj Basic + Pachet Efecte 1

Filmare / Foto / Dj pentru nunta

PACHET NUNTA 1 - Pret - 3200 Lei

-Filmare nunta Full HD 1920-1080/50P

-Fotografie nunta Basic

-Sonorizare Dj Silver + Pachet Efecte 1


PACHET NUNTA 2 - Pret - 3500 Lei

-Filmare nunta Full HD 1920-1080/50P

-Fotografie nunta Gold (incl. Foto-Carte)

-Sonorizare Dj Silver + Pachet Efecte 2

in lucru

   Filmare Full HD - Pachete mini:
1. Filmare Cununie civila cu montaj pe blu-ray si DVD - 200 lei
2. Filmare Cununie religioasa cu montaj pe blu-ray si DVD - 300 lei
3. Filmare Botez doar Biserica cu montaj pe blu-ray si DVD - 300 lei
4. Filmare Botez doar Biserica + camera amplasata in cristelnita cu montaj pe blu-ray si DVD - 400 lei

Pachete mixte:
1. Cununie civila foto + video Full HD, 70-100 de fotografii digitale, editate, oferite pe suport DVD si materialul video cu montaj pe blu-ray si DVD - 300 lei

2. Cununie religioasa foto + Video Full HD 150-200 de fotografii digitale, editate, oferite pe suport DVD si materialul video cu montaj pe blu-ray si DVD - 500 lei

3. Botez doar la biserica foto + video Full HD 150-200 de fotografii digitale, editate, oferite pe suport DVD si materialul video cu montaj pe blu-ray si DVD - 500 lei

Nota*
IN FUNCTIE DE PREFERINTELE CLIENTULUI, PACHETELE POT FI MODIFICATE.

Filmari Nunti, Botez, Foto Video, Cameraman

    Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua evenimentului/nuntii/botezului dumneavoastra intr-o maniera specifica filmelor romantice.

    Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru. Puteti sta linistiti, invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta. Vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.

    Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotia traite in ziua evenimentului din viata dumneavoastra. Suportul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si a va reamintii intr-un mod cit mai natural fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi.

    Evenimentul va fi plin de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom fi alaturi de dumnevoastra pentru a va daruii un film real din viata voastra, combinand pasiunea, tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

    Cameramanii nostri profesionisti vor imortaliza in imagini desfasurarea tuturor evenimentelor pe care doriti sa le pastrati ca amintire, filmare nunta, filmare botez, cameraman nunta, cununie, botez, majorat, onomastica, corporate ori alta petrecere tematica pe care o organizati.

    Filmul nuntii sau botezului trebuie sa incante spectatorii si sa dea nastere celor mai adanci emotii! Montajul va fi unul simplu, fara efecte speciale obositoare sau tranzitii de prost gust. De altfel, toate acele efecte gratuite aplicate montajului nu fac decat sa strice atmosfera reala creata de eveniment si sa arunce in penibil chiar materialul video in sine. Imaginile filmate si editate vor conferi, pe cat posibil, aspectul si dramatismul unui film adevarat.

    Este foarte simplu. Trebuie sa intelegeti ca imaginile din film nu trebuie sa impresioneze prin numarul de efecte sau tranzitii aplicate fara rost, ci prin calitatea cadrelor trase, prin respectarea unor reguli simple de incadrare si de ordinea lor, bineinteles, prin buna sincronizare imagine-sunet, cronologia evenimentelor stand la baza derularii filmului. Unele secvente din film au in compozitie o coloana sonora ce trebuie atent selectata, deoarece muzica poate exprima sentimentul pe care il ai si fericirea pe care o simti pentru persoana iubita.

    In alta ordine de idei, videoclipul nuntii sau botezului, fiind un rezumat comprimat al evenimentelor, va trebui sa contina un montaj video ritmic, pentru ca impreuna cu o muzica adecvata, sa poata pune in evidenta emotiile si trairile personajelor. In final,ce trebuie sa contina un pachet de servicii video de baza, sau mai bine spus, ce trebuie sa cereti dvs. operatorului video angajat pentru eveniment: Inregistrare video pe toata durata evenimentului.

    Afla in ce mod te poti ferii de cameramanii amatori, invata cateva reguli de care trebuie sa tii cont pentru ca filmarea nuntii tale sau a botezului tau sa fie corecta. Mai nou, in zilele noastre toata lumea pune mana pe o camera video si pe un aparat de fotografiat si se duce la nunti si botezuri, dar nu este atat de usor cum cred unii si nici atat de ieftin cum vad altii statutul unui operator video. Diferenta intre amatorism si profesionalism este enorma. Un cameraman amator mai mult de 3 planuri nu ia in cadrele sale, pe cand un profesionist nu va rata nici un plan de incadrare din cele 10 existente (Plan Detaliu, Gros Plan, Prim-Plan Strans, Prim-Plan Clasic, Plan Mediu Strans, Plan Mediu, Plan American, Plan Intreg, Plan General, Plan al Ansamblului).

Ce ar trebui sa stiti pentru a alege cameramanul potrivit!

Peste 3-4 ani nimeni n-o sa-si mai aminteasca ce a mancat la nunta sau la botezul copilului dumneavoastra, ce rochie ati avut, sau daca restaurantul era frumos ornat. O piedica in calea uitarii si in acelasi timp un document viu al nuntii si botezului este filmul.

Daca ati stabilit ca aveti nevoie de un cameraman si ca doriti sa aveti inregistrata toata nunta sau botezul, atunci iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont:

Cameramanul sa se ocupe numai de filmare. Nu va lasati pacaliti de cei care va promit ca va vor face si fotografii. Nu vor face bine nici una, nici cealalta. Cameramanul care cu o mana tine camera video si cu o mana aparatul de fotografiat este cel mai periculos. Fotografia are alte cerinte si daca vreti sa aveti si poze bune, mai bine mai angajati in plus un fotograf specializat in nunti.

Preferati intotdeauna cameramanii care asigura si lumini aditionale chiar daca asta implica costuri suplimentare. Unii va vor spune ca nu este nevoie de lumina in plus, pentru ca digitalele sunt suficient de sensibile. Luminile aditionale aduc calitate filmarii evenimentului dumneavoastra. Daca va puteti permite (financiar) cereti sa vi se faca si montaj..

Intrebati cameramanul cum filmeaza. Sunt multi care stau intr-un loc si doar folosesc zoomul - inainte, inapoi. Nu de asa ceva aveti nevoie. Aveti nevoie de un om care sa se miste, care sa caute cele mai bune unghiuri, care sa stie sa urmareasca miscarea din cadru. Stabiliti ce momente trebuie sa surprinda.

Preturile variaza in functie de numarul de ore filmate, de aducerea de lumini aditionale, de priceperea cameramanului, de performantele camerei, de munca ulterioara (montaj, transpunere pe CD/DVD, caseta VHS...). Luati in considerare ca oricine cere sub 200 Euro vrea sa va pacaleasca, sau este slab profesionist.

In final, ganditi-va ca nu veti realiza ca inregistrarea video este de slaba calitate decat dupa ce faptul va fi consumat.

Astfel pentru a fi in cunostiinta de cauza la alegerea uneia din numeroasele oferte ce abunda pe internet solicitati o intrevedere pentru a vi se prezenta un montaj de la o nunta sau botez. Un astfel de montaj nu poate fi prezentat pe un site din mai multe motive, unul fiind acela ca un hosting nu poate asigura postarea unui astfel de film de o asemenea anvergura, si, de asemenea, o inregistrare a unei nunti este proprietatea acelor miri si nu poate fi facuta public decat cu acordul lor, plus ca rezolutia este slaba daca inregistrarea este postata direct pe pagina si nu poate fi descarcata!

filmare nunta | filmare botez | cameraman nunta | filmari HD | filmari botezuri